DANNY, DE TIMMERMAN

Natuurlijk wilt u weten wie u in huis haalt. Ik zal u het een en ander over mijn werkverleden en opleidingen vertellen.

In 1992 ben ik bij het Espeq begonnen als leerling timmerman. Ik heb ervaring opgedaan bij De Geus Bouw, Eecen, de landmacht en De Nijs Bouw. Daarna vond ik een vaste plek bij R&H Beers in Heerhugowaard en daarna bij Bink Bouw in Broek op Langedijk. Ik heb overal met veel plezier gewerkt.

Bij de laatste vond ik tijd om naast mijn werk een opleiding tot  assistent uitvoerder te volgen. Iets waar ik enorm veel aan heb gehad.

De volgende uitdaging is een eigen bedrijf, waarin ik zelf de touwtjes in handen heb en exact de kwaliteit lever die ik zelf ook zou verwachten.

Naast mijn werkverleden vindt u het misschien ook leuk om een klein stukje van mijn achtergrond te weten. Ik woon in Langedijk met mijn vrouw en twee dochters, welke allebei op de basisschool zitten.
Ik hou enorm van sporten, ga regelmatig lekker uit eten en ben graag onder de mensen. Kortom, ik geniet met volle teugen!

Nu weet u een klein beetje beter wie ik ben. Bent u overtuigd dat VAN GENT Totaalbouw u de kwaliteit gaat leveren die u mag verwachten van een vakman? Neem dan contact op!